اخباروگزارش های کارگری 10 اردیبهشت ماه 1404

اخباروگزارش های کارگری 10 اردیبهشت ماه 1404

زنده باداول ماه مه روزهمبستگی جهانی کارگران علیه نظام سرمایه داری

گسترده تر و مستحکمتر باد همبستگی کارگران درراه دستیابی به مطالباتشان

28 آوریل (8 اردیبهشت) روز جهانی ایمنی وبهداشت کار

لاپوشانی آمار قربانیان حوادث کاری وبیماری های شغلی وآمارسازی های قلابی توسط حاکمیت ضد کارگری جمهوری اسلامی را افشا کنیم،

با مبارزه با رعایت نکردن اصول ایمنی وبهداشتی کار بدلیل سود اندوزی و طمع ورزی کارفرمایان (خصوصی ودولتی) وعدم پایبندی دولت به موازین بین المللی در راستای تبدیل کردن رعایت اصول ایمنی وبهداشتی کار به خواست عمومی حرکت کنیم،

همبستگی با کارگران از کارافتاده و خانواده های کارگران جان باخته براثرحوادث کاری وبیماری شغلی را با خواست تامین مالی آنها توسط نهادها وصندوق های ذیربط اعلام کنیم.

– بیانیه‌ی انجمن فرهنگیان هرسین به مناسبت اول ماه مه روز جهانی کارگر

– بازداشت محمود صدیقی پور عضو کانون صنفی فرهنگیان گیلان

آزادی محمود صدیقی‌پور ساعاتی پس از بازداشت؛ عقب‌نشینی در برابر مقاومت صنفی

– بیانیه کانون نویسندگان ایران:

گرامی باد اول ماه مه روز جهانی کارگر

– همدردی و همبستگی کارگران واگن پارس مپنا اراک با قربانیان فاجعه بندرعباس

– تجمع اعتراضی کارگران برق منطقه‌ای باختر نسبت به عدم تبدیل وضعیت،سطح نازل حقوق و تبعیض در پرداختی ها در مقابل ساختمان ستادی این شرکت در اراک

– تجمع بازنشستگان شرکت واحد در سال ۱۴۰۳ مقابل اداره مرکزی

– تجمع اعتراضی کارگران حراست شرکت نفت و گاز کارون نسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل استانداری خوزستان

– تجمع اعتراضی مال باختگان زمین‌های هوانیروز کرمانشاه نسبت به وعده های توخالی مسئولان مقابل استانداری

یورش نیروهای سرکوب دستگاه رهبری به تجمع کنندگان و مقاومت حق طلبان با سردادن شعار«بی شرف بی شرف»

– تجمع اعتراضی نانوایان شیراز و قم نسبت به عدم پرداخت یارانه نانوایی‌ها مقابل استانداری های فارس وقم با شعار«وعده وعید کافیه سفره ما خالیه»

– تجمع اعتراضی مرغداران گوشتی خوزستان نسبت به مشکلات شغلی و عدم پاسخگویی جهاد کشاورزی مقابل دادگستری استان

– بیانیه انجمن صنفی معلمان کوردستان (مریوان و سروآباد، سنندج، سقز و زیویه)در محکومیت حکم اخراج “سمیه اخترشمار” در دیوان عدالت اداری!

– پیام تسلیت به مناسبت درگذشت ولی حق شناس فعال صنفی فرهنگیان گیلان

*******

*بیانیه‌ی انجمن فرهنگیان هرسین به مناسبت اول ماه مه روز جهانی کارگر

اول ماه مه یادآور جنبشی متحد و یکپارچه است، که با رهبرانی مجرب و کارآزموده، در برهه‌ای خاص از استثمار لجام‌گسیخته‌ی سرمایه و به‌خاطر تقلیل ساعات طولانی و کُشنده‌ی کار به وقوع پیوست. نهال سبز و پُرشکوفه‌ی اول ماه مه با خون چهار انقلابی آگاه و جسور آبیاری شد، تا با پاشنه‌ای خونین اما برجسته و ماندگار، نقطه‌عطفی در تاریخ مبارزات طبقاتی کارگران رقم زنند، که رد سرخ آن، ره‌آوردی تابناک برای نسل‌های آینده و بیان‌گر مبارزه‌ی بی‌امان و دائمی جنبش متکثر کارگری و تقابل هرروزه‌ی کار و سرمایه است.

هر ساله با فرارسیدن اول ماه مه، این جشن همبستگی طبقاتی و این نشانه‌ی پُر رمزوراز رهایی انسان از بند استثمار و بردگی مزدی سرمایه، ما را بر آن می‌دارد که تمامی شرایط و وضعیت نابهنجار اجتماعی و اقتصادی بسیار بغرنج و عذاب‌آور کارگران و فرودستان و مرگ هرروزه‌ی آن‌ها در معادن، کارخانجات و دیگر محیط‌های کار را بر گستره‌ای از امید و مبارزه و شناخت هرچه بیشتر مناسبات سرمایه، به نحوی آگاهانه بررسی و ارزیابی نماییم، که کم‌ترین سُستی و مسامحه و کوتاهی از یک وظیفه‌ی انسانی، در راستای فعالیت‌ها و مبارزات معیشتی و زندگی‌خواهی، به خود راه ندهیم و بیش از پیش صفوف به‌هم‌پیوسته و متحدانه‌ی خویش را برای دستیابی به دنیایی بهتر، پایدار و مستحکم سازیم.

عظمت و درخشندگی اول ماه مه روز جهانی کارگر در آن‌ست، که از فراز مبارزات همیشگی و خون‌بار جنبش‌های کارگری، این پیام همگانی را به‌همراه می‌آورد، که نماد و برآیند همه‌ی مقاومت‌ها، جنبش‌ها و انقلابات خونینی است که به‌خاطر برچیدن نظام طبقاتی و نابودی استثمار و امپراتوری سرمایه محقق شده‌اند.

اول ماه مه چراغ پُرفروغ و معنا‌بخش تمامی وقایع مهمی چون انقلاب زن، زندگی، آزادی و جنبش سراسری علیه اعدام و یا هر جنبش انقلابی و حق‌طلبانه‌ای است، که با ادبیات و فلسفه‌ی وجودی چنین روزی قوام یافته است. روزی که مژده‌ی روشن و آشکار آن، پایان دادن به سیطره و استیلای زور و سرمایه و دسترسی عاجل به یک زندگی ارزش‌مند و انسانی و فارغ از ظلم و بی‌عدالتی‌ست.

بر تارک چنین روز شگفت‌انگیز و امیدبخشی است، که اندیشه‌ها و افکار انقلابی کارگران و زحمت‌کشان از هر نوع بینش ارتجاعی و ایدئالیستی مبرا و منفک می‌شوند. و واقع‌گرایی و هژمونی عینی خویش را بر پیکره‌ی یک اجتماع آگاه و پُرشور جاری می‌سازند. اول ماه مه با نام و یاد تمامی مبارزان و جان‌باختگانی عجین و سرشته است، که از ستم طبقاتی و بهره‌کشی فرد از فرد عاصی و بیزار بودند و آن‌را دون‌ شأن و کرامت انسانی می‌دانستند.

گرامی باد اول ماه مه روز جهانی کارگر

*بازداشت محمود صدیقی پور عضو کانون صنفی فرهنگیان گیلان

آزادی محمود صدیقی‌پور ساعاتی پس از بازداشت؛ عقب‌نشینی در برابر مقاومت صنفی

محمود صدیقی پور عضو کانون صنفی فرهنگیان گیلان عصر امروز بوسیله پلیس امنیت احضار و بازداشت شد.

این فعال صنفی معلمان صبح امروز نیز توسط این نیروهای امنیتی مورد تهدید و بازجویی قرار گرفته بود که با وجود فشارهای صورت گرفته، عدم شرکت در تجمع شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران را نپذیرفته بود.

محمود صدیقی‌پور در گذشته نیز بارها بازداشت شده و در سال ۱۴۰۲ در زندان لاکان رشت به خاطر دفاع از حقوق معلمان و دانش‌آموزان متحمل یک سال حبس شد.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران طی فراخوانی برای فردا پنجشنبه یازدهم اردیبهشت ماه در سراسر کشور اعلام تجمع کرده است.

باوجود فشارهای متعدد نیروهای امنیتی و تماس‌های مکرر، اعضای شورای هماهنگی بر حق قانونی خود بر برگزاری تجمع مسالمت‌آمیز تاکید داشته و از لغو فراخوان تجمع خودداری کرده‌اند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ضمن محکومیت بازداشت محمود صدیقی‌پور و فشار بر این فعال صنفی معلمان و سایر فعالان، خواستار آزادی هر چه زودتر ایشان و فراهم شدن شرایط برای برگزاری تجمع مسالمت‌آمیز فردا است.

/آزادی محمود صدیقی‌پور ساعاتی پس از بازداشت؛ عقب‌نشینی در برابر مقاومت صنفی

محمود صدیقی‌پور، فعال صنفی معلمان و عضو کانون صنفی فرهنگیان گیلان، شامگاه امروز ساعاتی پس از بازداشت توسط پلیس امنیت آزاد شد.

این آزادی پس از بازتاب خبر بازداشت ایشان در کانال شورای هماهنگی و دیگر رسانه ها و شبکه‌های صنفی و مدنی صورت گرفت و می‌توان آن را نشانه‌ای روشن از تأثیر فشار افکار عمومی و اتحاد صنفی در برابر برخوردهای امنیتی دانست.

در همین راستا، شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران با تأکید بر حق قانونی معلمان برای تجمع مسالمت‌آمیز، تمامی فرهنگیان شریف، متعهد و دغدغه‌مند را به حضور گسترده در تجمع سراسری فردا:

زمان: روز پنج‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ساعت ۱۰ صبح

مکان: در مراکز استان‌ها مقابل اداره‌ی کل و در شهرستان‌ها مقابل ادارات آموزش و پرورش

دعوت می‌نماید.

این شورا اعلام کرده است که علیرغم فشارهای امنیتی و احضار و تهدید فعالان صنفی، برگزاری تجمع را حق مسلم و قانونی معلمان دانسته و بر لزوم ایستادگی جمعی در برابر سرکوب و انکار مطالبات پافشاری دارد

*بیانیه کانون نویسندگان ایران:

گرامی باد اول ماه مه روز جهانی کارگر

طبقه‌ی کارگر طبقه‌ای جهانی است، طبقه‌ای با زنجیرهای رادیکال، طبقه‌ای که صرف وجودش در حکم انحلال همه‌ی طبقات است، طبقه‌ا‌ی جهانی است چون رنج و دردی جهانی را به نمود می‌آورد، طبقه‌ای که ملت و قوم و دین و مذهب و فرقه ومسلک و مرام نمی‌شناسد، چرا که کارگر همه جا کارگر است؛ ناچار است برای آن که از گرسنگی رو به قبله دراز نکشد، برای گذران زندگی روزمره‌ی خود، و احیاناً پیرامونیان خود، هر روز بر سر کاری که، در بیشتر موارد، هیچ میلی به دست و پنجه نرم کردن با آن ندارد حاضر شود و تا بوق سگ کار کند و خسته‌و مانده و فرسوده به خانه بازگردد، و فردا باز روز از نو و روزی از نو. سرمایه‌ و سرمایه‌دار هم پدر و مادر و کشور و مسلک نمی‌شناسند و به حکم تخطی‌ناپذیر آن وخشور عتیق رفتار می‌کنند که «بینبارید! بینبارید! بینبارید» این است حکم بُت اعظم و بر آن گردن بگذارید. چنین است که در سویی فقر و مسکنت و واژگون‌بختی طبقه‌ای را داریم که بی‌گمان همه‌ی ثروت و مکنت و جلال این جهان حاصل دسترنج اوست و در سوی دیگر طبقه‌ای که به حکم دسترسی به ابزارهای تولید و انحصار مادرزادی بر این ابزارها در همه جای جهان خر خود می‌راند و به تنابنده‌ای پاسخگو نیست، میزان ثروت و رفاهش سر به جهنم می‌زند، از فرط وفور و سرخوشی در حال انفجار است، ارتش و پلیس و دادگاه و زندانو دوستاقبان و پارلمان و وسایل دموکراتیک یا غیردموکراتیک سرکوب دارد و هرگاه و هرجا در این مضحکه‌ی سیاه کم بیاورد، مثل این روزها در سراسر جهان، به هیتلر اقتدا می‌کند و به فاشیسم عریان رو می‌آورد.

روز اول ماه مه روزی است از روزهای سال که طبقه‌ی جهانی کارگر، از جمله طبقه‌ی کارگر ایران، فرصت می‌یابد که به خیابان بیاید تا یک‌صدا، زن و مرد کارگر، پیر و جوان، دست در دست هم فریاد کنند: دور نیست روزی که چرخ این جهان واژگون را بر هم زنیم، نظام ستم طبقاتی شما را واژگون کنیم و زمام اختیار این جهان کج‌مدار را در کف با کفایت طبقه‌ای بگذاریم که اگر این جهان زنده و پویاست همه زاده از کار و زحمت جان‌فرسای اوست.

روز اول ماه مه روزی است که کارگر آگاه بانگ بیدارباش می‌زند: اگر طبقه‌ی کارگر با همه‌ی هیمنه‌ی استبدادشکن و سرمایه‌ستیز خود در صحنه نباشد، سرمایه و فاشیسم وتعصب و خشک‌مغزی نژادی و قومی و مسلکی و دینی کاملاً آماده است که جای آن را بگیرد و سراسر جهان را در قعر ظلمت و تباهی و جنگ سرمایه‌داران فرو ببرد.

کانون نویسندگان ایران، کانون کارگران فکری، اول ماه مه، روز جهانی طبقه‌ی کارگر را به کارگران جهان، به‌ویژه کارگران ستمدیده‌ و محروم ایران تبریک می‌گوید و خود را در آرمان طبقه‌ی کارگر جهانی برای ساختن جهانی بهتر و درخور تبار انسان شریک می‌داند.

کانون نویسندگان ایران

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

*همدردی و همبستگی کارگران واگن پارس مپنا اراک با قربانیان فاجعه بندرعباس

 

*تجمع اعتراضی کارگران برق منطقه‌ای باختر نسبت به عدم تبدیل وضعیت،سطح نازل حقوق و تبعیض در پرداختی ها در مقابل ساختمان ستادی این شرکت در اراک

روزچهارشنبه 10 اردیبهشت، کارگران برق منطقه‌ای باختر برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت،سطح نازل حقوق و تبعیض در پرداختی ها مبنی برکاریکسان و حقوق نابرابر مقابل ساختمان ستادی این شرکت در اراک تجمع کردند.

 

این کارکنان که خواستار تبدیل وضعیت عنوان شغلی خود از وضعیت کارمند به کارگر هستند، می‌گویند که کار کارگری انجام می‌دهند، اما قرار دادهایشان کارمندی است به همین دلیل به نسبت همکاران «کارگر» از دستمزد بیشتر و بسیاری دیگر از مزایای شغلی که آن دریافت می‌کنند، محروم هستند.

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگاررسانه ای گفت:عدم پرداخت دستمزد کافی و عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، سختی کار، جمعه‌کاری، حق جذب و… برای کارگرانی که با عنوان شغلی کارمند مشغول کارند، مشکلات زیادی به وجود آورده است.

او درباره اختلاف دریافتی حقوق خود با همکاران کارگری خود گفت: مقایسه فیش‌های حقوقی نشان دهنده افزایش این فاصله زیاد است به گونه‌ای که بین دو نفر که با دو عنوان کارگر و کارمند در یک محیط کار شاغلند فاصله دریافتی چندین میلیون تومانی وجود دارد.

این کارگر تاکید کرد که به مزایای کارمندی با استفاده از قانون خدمات کشوری اعتراض داشته و خواهان بازگشت صنعت برق به قانون جامع صنعت آب و برق که سنوات گذشته برقرار بود، هستیم.

*تجمع بازنشستگان شرکت واحد در سال ۱۴۰۳ مقابل اداره مرکزی

امروز، دهم اردیبهشت ۱۴۰۴، جمع‌ کثیری از بازنشستگان شرکت واحد به دلیل عدم پرداخت ۴ درصد سهم مشاغل سخت و زیان‌آور از سوی مدیریت به سازمان تأمین اجتماعی، مقابل اداره مرکزی شرکت واحد تجمع کردند.

 

در این تجمع، رانندگان و دیگر کارگران بازنشسته خواستار پرداخت هرچه سریع‌تر این مبلغ شدند.

به گفته‌ی همکاران، در صورت عدم واریز این سهم از سوی شرکت، فرایند بازنشستگی آنان از سوی سازمان تأمین اجتماعی انجام نخواهد شد و این همکاران در وضعیت بلاتکلیف باقی خواهند ماند

چاره کارگران وحدت و تشکیلات است.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

*تجمع اعتراضی کارگران حراست شرکت نفت و گاز کارون نسبت به عدم تبدیل وضعیت مقابل استانداری خوزستان

روز چهارشنبه 10 اردیبهشت، کارگران حجمی شرکت نفت و گاز کارون برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند و خواستار تبدیل وضعیت و ثبت اطلاعاتشان در سامانه نیروهای ارکان ثالث نفت و تعیین ساختار خود شدند.

 

تجمع کنندگان که در قالب پیمان امنیتی حراست شرکت نفت و گاز کارون مشغول به کار هستند،به خبرنگاررسانه ای گفتند: برخی از ما با سال سابقه کار هنوز امنیت شغلی نداریم و مطالبه اصلی ما نیز تامین امنیت شغلی است.

آنها افزودند: ما خواستار تبدیل وضعیت و ثبت اطلاعاتمان در سامانه نیروهای ارکان ثالث نفت و تعیین ساختار خود هستیم.

*تجمع اعتراضی مال باختگان زمین‌های هوانیروز کرمانشاه نسبت به وعده های توخالی مسئولان مقابل استانداری

یورش نیروهای سرکوب دستگاه رهبری به تجمع کنندگان و مقاومت حق طلبان با سردادن شعار«بی شرف بی شرف»

فیلم ها و گزارش های منتشره در شبکه های اجتماعی و رسانه ها،از تجمع اعتراضی روز چهارشنبه 10 اردیبهشت، مال باختگان زمین‌های هوانیروز کرمانشاه نسبت به وعده های توخالی مسئولان مقابل استانداری و یورش نیروهای سرکوب دستگاه رهبری به تجمع کنندگان و مقاومت حق طلبان با سردادن شعار«بی شرف بی شرف»،خبرمی دهند.

قابل یاد آوری است که،مالکین این اراضی از مدت‌ها پیش نسبت به روند واگذاری زمین‌ها به اشخاص ثالث معترض هستند و خواهان اجرای کامل حقوق مالکانه هستند. با وجود تأکید استاندار کرمانشاه در آبان سال گذشته مبنی بر اینکه حل مشکلات پروژه مسکونی هوانیروز «از اولویت خاصی برخوردار است»، تاکنون اقدام اجرایی مشخصی در این زمینه صورت نگرفته است.

*تجمع اعتراضی نانوایان شیراز و قم نسبت به عدم پرداخت یارانه نانوایی‌ها مقابل استانداری های فارس وقم با شعار«وعده وعید کافیه سفره ما خالیه»

تصاویر وگزارش های منتشره درشبکه های اجتماعی،از تجمع اعتراضی روز چهارشنبه 10 اردیبهشت، نانوایان شیراز و قم نسبت به عدم پرداخت یارانه نانوایی‌ها مقابل استانداری های فارس وقم با شعار«وعده وعید کافیه سفره ما خالیه»،خبرمی دهند.

 

*تجمع اعتراضی مرغداران گوشتی خوزستان نسبت به مشکلات شغلی و عدم پاسخگویی جهاد کشاورزی مقابل دادگستری استان

روزچهارشنبه 10 اردیبهشت، مرغداران گوشتی خوزستان برای اعتراض به مشکلات شغلی و عدم پاسخگویی جهاد کشاورزی مقابل دادگستری استان در اهواز تجمع کردند.

 

مرغداران گوشتی خوزستان در اعتراض به آنچه خود می‌گویند، یعنی تحمیل شرایط ناعادلانه قیمت مرغ از تولید تا عرضه توسط کشتارگاه و دلالان در بازار که همین عوامل باعث ورشکستگی آنها شده است، صبح امروز تجمع صنفی کردند.

یکی از مرغداران گوشتی خوزستان با اعلام خبر تجمع خود در مقابل دادگستری استان خوزستان، به خبرنگار یک رسانه گفت: شرایط بسیار دردمند است و ادامه این مسیر به ورشستگی تمامی مرغداران گوشتی استان منجر خواهد شد.

وی افزود: اعتراض اصلی ما به قیمت مرغ از تولید تا عرضه در بازار است. امروز مرغ کیلویی 52 هزار تومان از منِ تولیدکننده خریده می‌شود و کشتارگاه، همین مرغ را کیلویی 85 هزار تومان به مغازه‌داران می‌دهد و در بازار 95 هزار تومان به فروش می‌رسد. این اختلاف به کجا و در جیب چه کسی می رود؟

یک مرغدار دیگر هم گفت: جهاد کشاورزی مصوب کرده بود که مرغ باید به مبلغ 72 هزار تومان از مرغدار خریداری شود، کشتارگاه نمی‌خرد، جهاد نیز دخالت نمی‌کند، در نتیجه مرغ در سالن منِ مرغدار می‌ماند و ضرر اول و آخرش گردن ماست.

وی افزود: اجازه فروش آزاد نداریم. چرا که اگر اقدام به فروش آزاد کردیم مجوز ما باطل و تولیدی به تعطیلی کشیده خواهد شد. از ساعت 9 صبح امروز بارها با مسئولان جهاد کشاورزی تماس گرفتیم ولی پاسخ نمی‌دهند. در دوره قبل، 55 روز پرورش پر از استرس داشتم و 290میلیون ضرر دادم. چه کسی جوابگوی ماست؟

*بیانیه انجمن صنفی معلمان کوردستان (مریوان و سروآباد، سنندج، سقز و زیویه)در محکومیت حکم اخراج “سمیه اخترشمار” در دیوان عدالت اداری!

در سرزمینی که واژه‌ها را تبعید می‌کنند،

معلمی را از کلاس‌هایش اخراج٠ کرده‌اند

اما نسیم کوهستان هنوز صدای او را با خود حمل می‌کند.

سمیه اخترشمار، شیرزنی که از ریشه‌های مقاومت و روشنایی برخاسته بود، کسی را که با بیان حقیقت و درس مطالبه‌گری، خواب از چشمان تاریک‌اندیشان ربوده بود از مدرسه بیرون راندند، اما تخته‌سیاه‌ها هیچگاه نامش را فراموش نخواهند کرد،

و نیمکت‌ها، هر صبح، چشم به راهش‌ خواهند ماند. تاریخ نامش را به نیکی خواهد سرود و همزمان با نام معلم مطالبه‌گری چون سمیه اخترشمار، لرزە بر قامت ناراست و نامبارک همە کسانی می‌افتد که دشمن علم و آگاهی‌اند. بە همان میزان هم‌قطاران وی را در راە مبارزه با جهل و ستم مصمم‌تر می‌کند.

کسانی که از صدای زنان می‌ترسند و از حقیقت می‌هراسند، سال‌هاست که معلمان را با اتهام‌های بی‌وزن و اساس زندان و تبعید می‌کنند. گویا گمان می‌برند می‌توان با حذف یک انسان، یک اندیشه را خاموش کرد.

اما ما، فرزندان کوه و کتاب، در باد و باران، آموخته‌ایم که خاموشی، خیانت به آگاهی‌ست. هر معلم اخراجی، در قامت هزاران گل‌سرخ شکوفه می‌زند. هر صدایی که سرکوب می‌شود، در هزاران حنجرە دیگر بە فریاد بر می‌خیزد.

اخراج خانم اخترشمار، لکه‌ای ننگ و تاریک بر پیشانی نظام آموزشی و قضایی این کشور است؛ نه فقط از آن جهت که او رفت، بلکه از آن‌رو که حق، با چمدانی از مهر و دانش، از کلاس‌ها تبعید شد.

ما، انجمن صنفی معلمان کوردستان، اعلام می‌داریم که این حکم ناعادلانه، نه پایان یک مبارزه، بلکه آغاز طوفانی تازه است. سرکوب، ما را خسته نمی‌کند؛ ما را وا‌می‌دارد به ریشه‌ها تکیە کنیم. ما برخواهیم گشت، در هیئت هزاران معلم، هزاران زن، هزاران اخترشمار.

در سرزمینی که بی‌عدالتی و ستم بر اریکە قدرت تکیه زده، معلم بودن خود نوعی عصیان است. و ما نسل عصیان، ایستاده‌ایم، مصمم‌تر و مستحکم‌تر از هر زمانی.

توضیح: خانم سمیە اخترشمار معلم مدارس مریوان بود کە با حکم هیئت تخلفات آموزش و پرورش کوردستان مرکب از محمدرسول صحرایی، حسین مدبر (دەدەجانی) و شمسی کاظمی اخراج شد. سپس این حکم در وزارتخانە قطعی شد و متاسفانە اخیرا در دیوان عدالت اداری تایید شدە است.

#نه_به_سرکوب_صدای_معلم

#ژن_ژیان_ئازادی

انجمن صنفی معلمان کوردستان (مریوان و سروآباد، سنندج، سقز و زیویه)

اردیبهشت‌ماه ١٤٠٤

*پیام تسلیت به مناسبت درگذشت ولی حق شناس فعال صنفی فرهنگیان گیلان

با کمال تأسف و اندوه، درگذشت ولی حق‌شناس، فعال پرتلاش صنفی فرهنگیان گیلان را تسلیت می‌گوییم.

او نمادی از عدالت‌طلبی، پایبندی به ارزش‌های انسانی و کنشگری صادقانه در مسیر پیگیری مطالبات معلمان بود.

تلاش‌های مؤثر و خستگی‌ناپذیرش در دفاع از حقوق فرهنگیان همواره در یادها خواهد ماند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، این ضایعه را به خانواده ایشان و جامعه فرهنگیان تسلیت عرض می‌کند.

akhbarkargari2468@gmail.com

 

پیام بگذارید

رفیق فواد مصطفی سلطانی

اتحاد کارگری